Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /mnt/web306/d3/96/53719096/htdocs/wp-content/plugins/wordfence/lib/Diff/Renderer/Html/Array.php on line 153 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /mnt/web306/d3/96/53719096/htdocs/wp-content/plugins/wordfence/lib/Diff/Renderer/Html/Array.php on line 153 groenendaalkwartier

Aanmelden bij het buurtcollectief.
(alleen voor bewoners binnen de wijkgrenzen)
Buurtgenoten die van de aktiviteiten op de hoogte gehouden willen worden en/of willen deelnemen aan het collectieve veiligheidssysteem dienen zich hiernaast te registreren. Vergeet dat niet opnieuw te doen indien je een ander mailadres neemt.

Na registratie word je toegevoegd aan een tweetal buurt-WhatsApp-groepen: een veiligheidsgroep (Buurtalarm) en een groep voor buurtnieuws . Daarvoor moet je wel beschikken over een smartphone waarop deze (gratis) App geïnstalleerd kan worden.
Voorts wordt het mailadres toegevoegd aan de buurtmailinglijst. Rond activiteiten zal incidenteel een mailing worden verstuurd ter ondersteuning van de beknopte informatie hierover via de buurtWhatsApp.

Vul hier je gegevens in.

De beheerder van de online mailapplicatie (eveneens een bewoner in de wijk) wordt automatisch geïnformeerd over een nieuwe aanmelding. Zodra hij of zij heeft vastgesteld dat je binnen de buurtgrenzen woont, worden desgewenst meerdere mobiele nummers binnen het gezin toegevoegd aan de WhatsApp-groepen.

Inschrijven verplicht je uiteraard niet tot deelname aan buurtactiviteiten. De effectiviteit van de nood-WhatsApp neemt uiteraard wel toe als je elkaar bij dit soort gelegenheden af en toe ziet en spreekt: hulp bieden in geval van nood wordt immers veel laagdrempeliger als buurtgenoten elkaar beter kennen.